Konferens!
Igår var det dags för planering! Jag och kollegan var på Trosa stadshotell för jobb, mat och avkoppling.
Vi startade morgonen med en hotellfrukost och därefter ett långt arbetspass då vi betade av punkt efter punkt på dagordningen.
Efter det buffé lunch, fisk eller köttgryta fanns att välja på. Vi provade givetvis båda! Till förrätt blomkålssoppa.
Efter lunchen ett kort arbetspass för att sen gå till relaxavdelningen, pool, basta (dock väldigt kort stund för mig då jag inte gillar det), och aromaterapi.
Sen givetvis afternoon tea (missa inte den om ni åker dit). Det var te eller kaffe, nybakade scones, olika ostar, paj, gravad lax, tunt skivad lamm, skagenröra, melon, ananas, bakverk, chokadmousse, smågodis...kolla bilden!
Sen arbetspass för att sen avsluta med 3-rätters middag.
Aptitretare: anklever med blåbär
Förrätt: Gazpacho med friterad schalottenlök och räkor
Varmrätt: biff med grillade tomater, någon ostkräm och pommes
Efterrätt: crème brulee
Allt var så gott!!!
Bilder från frukost och lunch!